Toiminimelle lainaa

Lainaa moneen tarkoitukseen

Pienyrittäjä saattaa olla tilanteessa, joilla on aika hakea toiminimelle lainaa. Kun yritystä halutaan kehittää, se vaatii usein investointeja. Yrittäjä voi tarvita lainaa moneen eri tarkoitukseen esimerkiksi:

  • yrityksen laajentuminen
  • markkinointikulut esim. verkkosivun uudistaminen
  • konsultointi
  • päivittäisten kustannusten kattaminen väliaikaisesti

Meiltä lainaa yrityksen kehittämiseen

Me myönnämme lainaa myös toiminimen kanssa toimivalle yrittäjälle. Voit hakea 1 000 – 20 000 € lainan. Takaisinmaksuaika on jopa 36 kk.

Voit hakea lainan ja näin selvittää sinulle koituvat kulut. Sen jälkeen vasta päätät, aiotko nostaa lainan.

Lainaan et tarvitse reaalivakuuksia. Sen hakeminen on helppoa ja lainan avulla pääset eteenpäin unelmassasi.

Miten sinä haluaisit kehittää unelmaasi? Miten ideoit omia unelmiasi? Ehkäpä ihan Pinterestissä haaveilemalla uudesta liikkeen sisustuksesta, verkkosivujen ulkoasuta vai mikä sinua eniten koskettaa.

toiminimelle lainaa

Yksityisen elinkeinoharjoittajan rahoitus – Kuinka saada lainaa toiminimelle

Toiminimiyrittäjällä, kuten muillakin yrittäjillä, saattaa tulla monesti vastaan tilanne, jolloin projekti seisoo paikallaan puuttuvan rahoituksen takia.
Jatka lukemista.

Yrityslaina sinulle, Yrittäjä.

icon-mopment-financial
Jos sinulla on suomalainen toiminimi, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai osakeyhtiö – olet oikeutettu hakemaan lainaa. Me arvioimme aina kokonaisuutta, joten meille yrityksesi iällä tai koolla ei ole merkitystä. Haluamme ennen kaikkea tuoda joustoa yrittäjän elämään – siksi ratkaisevaa on liiketoimintasi relevanttius sekä sinä, eli yrittäjä.

Kulut ja korot tapauskohtaisesti.

icon-mopment-financial
Rahoituksen kulut ja korko määräytyvät tekemämme riskiluokituksen mukaan. Riskiluokitus on yrityskohtainen analyysi, johon vaikuttavat mm. yrityksen tunnusluvut ja takaisinmaksu-aikataulu.

Helppo hakea – nopea saada.

icon-mopment-financial
Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja vaivatonta ja vie sinulta muutaman minuutin. Vastaanotamme hakemuksia 24/7 ja päätöksen saat alle vuorokaudessa, joskus jopa minuuteissa. Maksamme lainoja joka päivä, myös viikonloppuisin.

Oy Netford Capital Ltd (Y-tunnus: 2040666-5), PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5 A, 2.krs) 33211 TAMPERE, Luotonantajarekisterinumero: PU476A. Yrityslaina247 on Oy Netford Capital Ltd:n tarjoama luottopalvelu yrittäjille.