Yrityslaina

icon-mopment-financial
Palvelun käytössä tapahtui virhe..

Pyydä lainatarjous yrityksellesi!
HAE YRITYSLAINA247 - SAAT LAINATARJOUKSEN HETI
OTSIKKO
Hyväksytty 20.07.2020

Hyväksytty 22.07.2020

Moment Finance
– Rahoitus

Moment Finance – Rahoitus on kertalaina yrittäjälle tasoittamaan arjen odottamattomia kuoppia. Yrittäjänä tiedät, että äkillisiä rahantarpeita saattaa tulla useasta suunnasta ja yhtä aikaa. Rahoituksemme avulla pystyt keskittymään sinulle olennaiseen, eli liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Mikäli rahan tarpeesi johtuu asiakkaidesi maksamattomista laskuista, saat kauttamme rahoituksen lisäksi myös perintäpalvelun.

Lainaa sinulle, Yrittäjä.

icon-mopment-financial
Jos sinulla on suomalainen toiminimi, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai osakeyhtiö – olet oikeutettu hakemaan lainaa. Me arvioimme aina kokonaisuutta, joten meille yrityksesi iällä tai koolla ei ole merkitystä. Haluamme ennen kaikkea tuoda joustoa yrittäjän elämään – siksi ratkaisevaa on liiketoimintasi relevanttius sekä sinä, eli yrittäjä.

Kulut ja korot tapauskohtaisesti.

icon-mopment-financial
Rahoituksen kulut ja korko määräytyvät tekemämme riskiluokituksen mukaan. Riskiluokitus on yrityskohtainen analyysi, johon vaikuttavat mm. yrityksen tunnusluvut ja takaisinmaksu-aikataulu.

Helppo hakea – nopea saada.

icon-mopment-financial
Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja vaivatonta ja vie sinulta muutaman minuutin. Vastaanotamme hakemuksia 24/7 ja päätöksen saat alle vuorokaudessa, joskus jopa minuuteissa. Maksamme lainoja joka päivä, myös viikonloppuisin.

Oy Netford Capital Ltd (Y-tunnus: 2040666-5), PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5 A, 2.krs) 33211 TAMPERE, Luotonantajarekisterinumero: PU476A. Moment Finance - Rahoitus on Oy Netford Capital Ltd:n tarjoama luottopalvelu yrittäjille.

Q&A Rahoitus

Myönnämme lainaa osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrittäjän tulee asua Suomessa ja yrityksen oltava toiminnassa.
Teemme aina yrityskohtaisen riskiluokituksen, johon vaikuttaa mm. yrityksen tunnusluvut, lainan käyttötarve ja yrityksen nykytila. Lisäksi tarkistamme, ettei yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Riippuu pankkitilistäsi. Maksamme lainoja joka päivä (myös viikonloppuisin) klo 7.00-23.00 ja rahat siirtyvät noin puolen tunnin sisällä, mikäli pankkisi on jokin seuraavista:

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Danske Bank
  • Oma Säästöpankki
  • Handelsbanken

Muiden pankkien asiakkaille luoton tilisiirtoon kuluu noin yksi pankkipäivä.

Olemme hyvin tavoitettavissasi. Palveluaikamme on arkisin klo 8.00-20.00 ja viikonloppuisin klo 9.00-18.00. Voit joko soittaa, chattailla tai lähettää sähköpostia. Lainahakemuksia otamme vastaan ympäri vuorokauden. Saat päätöksen alla vuorokaudessa, yleensä jopa minuuteissa.

  • Palveluajat ark. 8-20 ja la-su 9-18: puhelin-, chat- ja sähköposti.
  • Lainahakemuksia vastaanotetaan 24/7. Lainahakemuksen käsittely on arkisin <24 h (useimmissa tapauksissa puhutaan minuuteista, mikäli päätös voidaan tehdä automaattisesti).
  • Lainoja maksetaan joka päivä (myös viikonloppuisin) 7-23 suurimpaan osaan pankkeja. Pikaperintätehtävien jättö 24/7.